One Response to Glöm inte att tävla!

  1. Isaias says:

    Cordelia diras:Hej igen! Tack! Nej hela sajten e4r otlilge4nglig, inkl. den nya le4nken. Ff6rmodligen e4r det min internetleverantf6r eller engelska ip addresser som blockeras. Jag skulle kanske kunna kolla med TOR eller en proxyadress, men jag har inga proxies tillge4ngliga just nu. Det gf6r inget. Ne4r det ge4ller den ryska tjejen i Ashgabat se5 e4r hon kanske inte representativ ff6r befolkningen. Jag vet inte riktigt, ff6r jag ke4nner ingen annan de4r. Hon arbetar som ne5gon slags adminpersonal pe5 ett tyskt ff6retag, men hon har faktiskt en IT examen fre5n Ryssland. Jag jobbar ockse5 inom IT, se5 det e4r ett delat intresse. Jag valde henne som le4rare eftersom hon e4r ve4ldigt rolig och ff6r att hon ger hemskt detaljerad feedback och bra ff6rklaringar ang. ryska. Hon vill le4ra sig brittisk och inte amerikansk engelska. Jag har inte fre5gat henne om se5dana saker, men som IT-geek vet hon se4kerligen hur man kommer runt blockeringar/censur och ser till att man inte le4mnar ne5gra spe5r efter sig. Det e4r ganska enkelt. Jag vet inte hur vanligt det e4r med privat internetuppkoppling de4r. c5 ena sidan verkar det som oljepengarna flf6dar, men e5 andra sidan verkar landet lite efterblivet. Den de4r Nijazov verkar hemskt underlig! Jag ke4nde inte till honom men jag kollade just upp honom. Hans lilla bok som folk me5ste le4ra sig utantill tar verkligen priset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>