Photo13 1024x764 HOMESTYLING

Homestyling

Mina homestylingar är alltid skräddarsydda för just ditt boende. Inget jobb är för litet eller för stort. Oavsett storlek på fastighet så möblerar och inreder jag allt från små ettor i stan till herrgårdar på landet. Alla hem är unika och jag erbjuder olika lösningar beroende på hur mycket hjälp ni vill ha innan försäljning. Oavsett hur enkel eller avancerad homestyling du väljer, så har slutresultatet bara ett mål: att visa presumtiva köpare den allra bästa sidan av Ditt hem med rätt atmosfär för den målgrupp man tänkt sig.

Muntlig konsultation.
Tillsammans går vi igenom det som behöver genomföras i ert hem, oftast i samråd med mäklaren. Jag ger er muntliga råd på de saker ni själva sedan utför innan fotografering och visning.

Muntlig och skriftlig konsultation.
Tillsammans går vi igenom det som behöver genomföras i ert hem, oftast i samråd med mäklaren. Jag ger er muntliga råd och en skriftlig dokumentation med förslag på åtgärder som lätt kan följas  (2-3 A4- sidor).

Helhetslösning Homestyling.
Tillsammans går vi igenom det som behöver genomföras i ert hem, oftast i samråd med mäklaren. Jag ordnar med allt som behövs för att framhäva bostaden på bästa sätt inför fotografering och visning. Jag utför en full möblering av hela hemmet. Jag kompletterar tillfälligt med möblemang, mattor, textilier, belysning, konst och andra inredningsaccessoarer.

Tjänsten är avdragsgill.
Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestaging avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05: ”Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser:
-Konsultation och fotografering
-Ommöblering
-Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
-Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”

Se Skatteverket.