Nytt år, ny inspiration!

Klong3 Nytt år, ny inspiration!

Klong4 Nytt år, ny inspiration!

Klong1 Nytt år, ny inspiration!

Klong2 Nytt år, ny inspiration!

Nu kör vi! Nytt år och full med inspiration, så känner jag just nu. Har tagit ett välbehövligt uppehåll från allt vad det gäller jobb och kreativitet. Men nu är jag laddad och så även min nya kamera. Klongs oljelampa fick jag av min killar i julklapp en favorit som länge stått på min önskelista. Tack snälla. Den andra kopparstaken är ett fynd från Bruka som jag hittade på Svenssons i Lammhult. Hörs snart igen!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt år, ny inspiration!

  1. Pingback: KLONG, en annan favorit • ica carlssonica carlsson

  2. Pingback: KLONG, en annan favorit hos icacarlsson! | Formex Magazine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>