Apartment 12 1024x682 PRISER

HOMESTYLING

Muntlig konsultation.
Jag besöker er bostad inför försäljning med visning och fotografering. Tillsammans går vi igenom bostaden och kommer fram till vad ni behöver göra för att få en säljande bostad. Ni genomför omflyttningar och liknande själva.

0-100 m2                               1550 kr inkl. moms
100 m2 och större                 2000 kr inkl. moms

 

Muntlig och skriftlig konsultation
Jag besöker er bostad inför försäljning med visning och fotografering. Tillsammans går vi igenom bostaden och kommer fram till vad ni behöver göra för att få en säljande bostad.  Efter mötet får ni skriftligt dokumentation med åtgärder på det som behöver göras. Ni genomför omflyttningar och liknande själva.

0-100 m2                               2600 kr inkl. moms
100 m2 och större                 3100 kr inkl. moms

 

Helhetslösning Homestyling 
Jag fortsätter att hjälpa er med omflyttning och styling t.ex. inköp som behöver göras inför försäljningen. I detta ingår även att jag kommer till er precis innan visningen av bostaden och fixar det sista som blir pricken över i:et. T.ex. Färska blommor, accessoarer och dylikt! Allt det där som ska få er bostad att kännas attraktiv.

Pris enligt offert.

Tjänsten är avdragsgill.
Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestaging avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05: ”Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser:
-Konsultation och fotografering
-Ommöblering
-Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
-Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”

Se Skatteverket.

HEMINREDNING.
Jag gör en grundlig analys vad ni vill ha hjälp med och därefter ges hela förslag på exempelvis; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler i det rum ni vill ha hjälp med. Ni får också en inköpslista på det jag tycker skulle tillföra rummet och ett moodboard.

Pris 800 kr/timma  inkl. moms.

HEMINREDNING MED TOTALLÖSNING.
Som ovan men jag hjälper er även med totallösningen. Hjälper er att iordningställa hela rummet. Som tex. att  göra  inköpen, sätt upp tavlor osv. Vilket kan vara skönt i bland när inte tiden räcker till.

Pris fr. 5900 kr inkl. moms eller efter första besöket lämnar jag en offert till er på en totalkostnad.

BUTIKSEXPONERING.
Stylar skyltfönster och inreder din butik.

Pris 900 kr/timma inkl moms.

FÖRELÄSNINGAR
Efter många år som säljare i möbelbranschen har jag en massa intressant att berätta om trender, inredning, styling, möbelriket etc.

Offert på förfrågan.