PRISER

blogg carlssons 2 PRISER

HOMESTYLING

Muntlig konsultation.
Jag kommer till er bostad som ni vill sälja. Vi går tillsammans igenom bostaden och kommer fram till vad ni behöver göra för att få en säljande bostad. Ni genom för omflyttningar och likande själva.

Bostadsrätt
0-100 m2                               1450 kr inkl. moms
100 m2 och större                 1900 kr inkl. moms

Villa
0-100 m2                                2500 kr inkl. moms
100 m2 och större                  2900 kr inkl. moms

Muntlig och skriftlig konsultation
Jag kommer till er bostad som ni vill sälja. Vi går igenom bostaden tillsammans och tittar på vad som behöver göras för att få en säljande bostad. Efter mötet får ni skriftligt dokumentation på det som behöver göras. Ni genomföra omflyttningar och liknande själva.

Bostadsrätt
0-100 m2                               2500 kr inkl. moms
100 m2 och större                 3250 kr inkl. moms

Villa
0-100 m2                                3500 kr inkl. moms
100 m2 och större                  4250 kr inkl. moms

Helhetslösning Homestyling 
Jag fortsätter att hjälpa er med omflyttning och styling t.ex. inköp som behöver köras inför försäljningen. I detta ingår även att jag kommer till er precis innan visningen av bostaden och fixar det sista som blir pricken över i:et. T.ex. Färska blommor, ljus musik och dylikt! Allt det där som ska få er bostad att kännas attraktiv.

Pris enligt offert.

Tjänsten är avdragsgill.
Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestaging avdragsgill och tas upp under “Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05: “Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser:
-Konsultation och fotografering
-Ommöblering
-Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen
-Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”

Se Skatteverket.

HEMINREDNING.
Jag kommer till er och gör en grundlig analys vad ni vill ha hjälp med och därefter ges hela förslag på exempelvis; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler i det rum ni vill ha hjälp med. Ni får också en inköpslista på det jag tycker skulle tillföra rummet och ett moodboard.

Pris 750 kr/timma  inkl. moms.

HEMINREDNING MED TOTALLÖSNING.
Som ovan men jag hjälper er även med totallösningen. Ni får en inköpslista på det jag tycker skulle tillföra rummet och ett moodboard. Hjälper er att iordningställa hela rummet. Som tex. att  göra  inköpen, sätt upp tavlor osv. Vilket kan vara skönt i bland när inte tiden räcker till.

Pris fr. 5900 kr inkl. moms eller efter första besöket lämnar jag en offert till er på en totalkostnad.

BUTIKSEXPONERING.
Stylar skyltfönster och inreder din butik.

Pris 900 kr/timma inkl moms.

FÖRELÄSNINGAR
Efter många år som säljare i möbelbranschen har jag en massa intressant att berätta om trender, inredning, styling, möbelriket etc.

Offert på förfrågan.

Comments are closed.