VINN TVÅ ILLUSTRATIONER FRÅN PNIL!

glasögon VINN TVÅ ILLUSTRATIONER FRÅN PNIL!

polisong och glasögon VINN TVÅ ILLUSTRATIONER FRÅN PNIL!

polisong VINN TVÅ ILLUSTRATIONER FRÅN PNIL!

Är hon Sveriges nästa stora illustratör? Frågar ni mig tror jag det, gillar verkligen det Pernilla Giorgi gör. Tekniken hon gillar framför andra är blyerts men jobbar, som ni ser, även i andra tekniker: kollage, tusch, akvarell, vektorgrafik mm. Tankeväckande och lite knasiga illustrationer är roligast och det Pernilla gillar bäst. Nu har ni chans att vinna 2 stycken illustrationer, Glasögon/Glasses” och “Polisong/Sideburns. Svara bara på de frågorna här nere i kommentarsfältet så är ni med.

Vilken stad kommer Pernilla i från?

Vad heter serien Glasögon/Glasses” och “Polisong/Sideburns ingår i?

Berätta var du skulle hänga dem hos dig?

Tävlingen pågår t o m. den 6/12 2012 kl, 23.59. (Värde 900 kr). Vinnaren utses av Pnil och mig, beslutet kan ej överklagas.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

39 Responses to VINN TVÅ ILLUSTRATIONER FRÅN PNIL!

 1. Annika Andersson says:

  Hejsan!
  Pernilla kommer från Göteborg & serien heter Hairdos.
  Vilka härliga bilder, passar mycket bra i vårt hem, vårt hus är mycket orginellt & är byggt 1927 & inredningen är en blandning av gamalt & nytt. Tavlorna skulle passa jätte bra i vårt sovrum.
  Vänligast Annika

 2. Elin Clarberg says:

  Jag tror att Pernilla kommer från Göteborg!

  ååå vilka roliga illustrationer! Jag skulle bli så glad om jag vann, dem skulle passa perfekt i min sons rum, hängande över hans skrivbord eller ståendes på hans skänk:)

  Hoppas hoppas!
  kram elin

 3. Elin Clarberg says:

  Jag glömde ju skriva att serien heter hairdos:)

 4. Anna-Lena Wannerheim says:

  1) Göteborg
  2) hairdos
  3) jag skulle hänga Pernillas fantastiska alster i min minsta dotters rum. Grafiskt och snyggt och kanske ge inspiration till framtida grafiker.

  // Annis

 5. Saila Talma says:

  Hejsan:-)

  Så supersnygga illustrationer!!

  Pernilla kommer från Göteborg(tror jag) och serien heter “Hairdos” och jag skulle hänga dessa supersnygga illustrationer över mitt skrivbord/arbetsplats! Då skulle jag se dem ofta, då jag sitter där mycket:-)

  Nu är det bara och hoppas hoppas jag vinner! Skulle bli såå glad!
  Ha det gott!
  //Saila

 6. Angelica says:

  1.) Göteborg
  2.) Hairdos
  3.) Jag skulle hänga dom hemma hos min syster!! Hon har en byrå i hallen när man kommer in som dom skulle passa precis över. Hon älskar allt grafiskt och dessa skulle lätt passa in i hennes fina samling!! Det skulle glädja mig att få glädja henne!

  // Angelica

 7. Emma Karlsson says:

  Göteborg och hairdos! Tycker päronen var mycket fina också. Hm var skulle jag hänga dom… Troligtvis i en del av vår hall, där det är vitt och lite tomt på väggen. Så kan gäster hos oss stanna till och titta, istället för att bara gå förbi. De skulle få hänga tillsammans, jag tror de kan sakna varandra annars ;-)
  Kram
  Emma

 8. Jeanette Bäckman says:

  1) Hon bor i Gröna sköna Göteborg där jag också bor =)
  2) hairdos

  Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag hänga dem i vår hall i vårt nyrenoverade hus.
  Där skulle de sitta perfekt och lysa upp tillvaron för alla som kommer och hälsar på! :)

  Kram Jeanette

 9. Lina says:

  1. Hon är från Göteborg

  2. Hairdos heter serien

  3. Håller på att byta ut hela vår blygsamma tavelsamling och Hairdos skulle passa perfekt. Den skulle få hänga i hallen så att man ser den ofta.

 10. Caroline Röstlund says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Jo, eftersom jag själv är illustratör och löjligt kräsen med vad som hänger på väggarna, (i nuläget inte en enda bild…) och mina barn går inte med på att vad som helst hängs på väggarna. Det får inte vara barnboksillustrationer eller något annat löjligt( typ mina bilder) men PERNILLAS är ju så där snygga och coola så att både barnen och jag skulle bli nöjda. Och mannen har platsbyggt en bokhylla och den ska ju matchas i rätt stil. Snyggbilderna blir pricken över Iet! Ja, så egentligen är det nog här illustrationerna hör hemma. En stor vägg gapar tomt i väntan på just den rätta grafiska touchen:-)

 11. Eva Andell Tillberg says:

  Hej!
  Pernilla är från Göteborg,
  Serien heter Hairdos.
  Tycker frisyren påminner om min …
  Skulle hänga dom på “hedersplatsen” här hemma!
  Hoppas på tur

 12. Pernilla kommer från Göteborg:) Serien där tavlorna ingår heter “Hairdos”
  Jag tycker väldigt mycket om dessa illustrationer och tycker att de passar i mitt hem. Tycker att det är så roligt med alla dessa fantastiska svenska konstnärer som verkar nu och jag tycker att dessa tavlor sticker ut eftersom jag gillar humorn och värmen i dem. Jag skulle junna tänka mig att placera dem var som helst i mitt hem men jag tror att det får bli i min nyinredda hudvårdssalong som jag nyligen flyttat hem. Där de skulle passa på mina väggar och bli ett härligt blickfång för mina kunder när de kopplar av efter en ansiktsbehandling. Med många varma och juliga hälsningar Susanne på SG skincare

 13. Lina says:

  Pernilla kommer från Göteborg och serien heter Hairdos.
  Jag har precis beställt två fåtöljer till vårt vardagsrum och nu sitter jag och surfar runt och leter efter något nytt, snyggt att fräscha upp rummet ytterligare med. Vilken lycka att jag hittade hit! Nu håller jag tummarna att jag har turen att vinna dessa två illustrationer också.

 14. Maria N says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Jag skulle hänga dem i vårt vardagsrum, där vi har en urtråkig tom vägg som behöver
  något snyggt att titta på :)

 15. Jessica sasieta says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Vi tänker hänga dem i sovrummet, så att vi kan se de fina tavlorna när vi vaknar!

 16. Marie Enarson says:

  Göteborg och Hairdos

  Jag och min man är än så länge särbos (jag längtar sååå tills vi kan flytta ihop). Under tiden hänger jag den ena i min läshörna ihop med min Lamino och den andra i hans sovrum så att han tänker på mig direkt när han vaknar. Snart få förhoppningsvis även dessa flytta ihop på riktigt!

  Julkramar Marie

 17. Sara Peterson says:

  Hej!
  Göteborg och Hairdos är mina svar:) Har en vit, tom och tråkig vägg i vår hall utanför våra sovrum som står och längtar efter lite inspiration och skönhet:) Jag gillar verkligen den grafiska stilen och dessa två coola personligheter skulle definitivt lyfta vår lilla hall:) Den skulle passa perfekt som stilbrytare till loppisfåtöljen som står där så ensam. Hoppas på tur! // Sara

 18. Hanna Pettersson says:

  Hej :) Pernilla kommer från Göteborg och seriens namn är Hairdos.
  Tavlorna skulle jag hänga i vårt sovrum. I våras köpte vi en väldigt nedgången lägenhet och har nu totalrenoverat den! Vi tycker att vi fått ordning på de flesta rum förutom vårt sovrum där har vi än så länge ingenting på väggarna. Tavlorna skulle verkligen göra susen där inne :)
  Vill passa på att tack för inspirationskvällen på ire living art i Jönköping, Min sambo och jag var där vilket var väldigt intressant!
  Hälsningar Hanna

 19. Ellen says:

  Hey

  Skønne illustrationer :) Kunstneren kommer fra Göteborg og serien hedder Hairdos.
  Jeg har et sort/hvidt tema i mit kontor, hvor billederne vil passe helt perfekt, sammen med et stort gammelt sort ‘B’ fra et loppemarked, og nogle sort/hvide fotografier jeg selv har taget!
  Kunne være en skøn før-julegave!
  Knus, Ellen

 20. Anna says:

  Pernilla kommer från Göteborg och serien heter Hairdos.

  Trots 1,5 år i huset så gapar fortfarande de flesta av våra väggar tomma. Det är därför både svårt och enkelt att svara på vart tavlorna skulle få hänga – det finns ju så mycket plats att välja på! Det mest troliga är dock att tavlorna placeras i vardagsrummet, där både vi och våra vänner kan njuta av och le åt dem.

 21. Christina Hagström says:

  1/Göteborg
  2/Hairdos
  3/ De skulle få hänga i vår trappa, och bli våra nya familjemedlemmar. På väg upp eller ner skulle de bli ett härligt sällskap att prata med och inspireras av. Vi bor i ett litet hus, och vi är ganska många människor (och bilder av olika slag) och de två bilderna skulle göra vårt organiska och i viss mån organiserade kaos mer helt. Vi håller alla tummar!
  /Chyrra

 22. Linda says:

  Pernilla är från Göteborg och serien heter Hairdos.
  Jag skulle hänga bilderna i mitt rum. Mina föräldrar har typ ingen smak! De köper sina tavlor på Ikea liksom. Skulle vara sjukt kul om jag fick hänga dessa snygga i mitt rum! Då skulle iaf ett rum i huset ha något coolt på väggen ;-)

 23. Madeleine says:

  Göteborg och Hairdos.
  Dessa två konstverk hade jag hängt i köket, i sitthöjd, så känner man sig aldrig ensam vid köksbordet :)

 24. Jenny says:

  1: Pernilla är född i Göteborg
  2: Serien heter hairdos.
  3: Om jag blir den lyckliga vinnaren så vet jag en annan tös som blir överlycklig. Min brorsdotter (14 år) som har bestämt sig att hon ska gå i sin mamma och mormors spår och bli frisör. Dessa ska hon få i julklapp till hennes rum för att få motivation att orka plugga (vilken tonåring är inte trött på plugget).

 25. 1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Vårt hem är så trist att man somnar så fort man stigit in i hallen, Pernillas fina bilder skulle lysa upp på varenda ställe och ge en energi-injektion till mig och resten av familjen.

 26. Anders says:

  1. Underbara Götet!
  2. Hairdos
  3. Jag skulle hänga den i hallen, bredvid spegeln. Då jag själv inte har något hår på huvudet, kan jag titta på dem istället för att kamma mig innan jag går ut!

 27. Lisa says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Jag skulle hänga dessa nya kamrater i mitt sovrum, vid en speciell plats där jag gör mig iordning varje morgon. De skulle ge mig en trevlig pratstund och inspirera till fantastisk look!

 28. Karin Ehrenberg says:

  1. Bor i Göteborg (med är ifrån Partille om jag inte har fel)
  2. Hairdos
  3. Illustrationerna skulle flytta till Norsesund och hänga på väggen i trappan upp till andra våningen. Tror att de skulle trivas här på landet och vi skulle få något riktigt fint på väggarna.

 29. Ella says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Illustrationerna skulle stanna här i Växjö, en skulle ge ett varmt välkomnande i hallen och den andra stå
  tillsammans med andra i sovrummet så man alltid vaknar till något trevligt och inspirerande!

 30. Pingback: Glöm inte att tävla! • ica carlssonica carlsson

 31. Jenni says:

  Hon kommer (såklart) från Göteborg och serien heter Hairdos.
  De skulle få en naturlig plats över min säng i min lägenhet i Majorna i Göteborg. Ett rum som är vitt med gråa och svarta detaljer och med gigantiska fönster. Skulle passa perfekt!

 32. Anna W says:

  1 Göteborg
  2 Hairdos
  3 vita väggar är snyggt, men vita väggar i 4 år känns trist. Väljer att hänga tavlorna i vår hall för att ge ett härligt välkomnande till våra vänner. Både stora och små.

 33. Ulla says:

  Hej, här kommer mina svar! Hoppas på vinst!

  Pernilla Giorgi kommer från Göteborg och serien heter Hairdos.
  Tavlorna skulle passa perfekt i vårt badrum som vi snart renoverat klart!
  Svatvitt golv, vitt porslin i gammal stil, vitt kakel och vitlaserat trä samt en svart kamin så vi slipper frysa.

 34. Helena R says:

  Denna fantastiska illustratör kommer från Göteborg. Hairdos är det självklara namnet på serien, vilket egentligen är en självklarhet då det hela handlar om hairdos ! Jag skulle hänga upp ovanför handfatet på min spegelfria toalett, så att jag alltid skulle känna mig unik då jag tittade mig i “spegeln”.

 35. Ann-Sofie says:

  Hon är från Göteborg och serien heter hairdos. Jag skulle hänga de ovanför pianot för där är lite tomt och då ser jag de ofta för man blir glad när man ser de!

 36. Åse H says:

  Då ska vi se,- Pernilla kommer ifrån Göteborg,
  – Hennes serie heter Hairdos,
  – När jag visade dessa tavlorna för mina döttrar så ville tjejerna supergärna hänga upp dom vid
  sitt sminkbord där dom brukar sitta å fixa med håret. Men tjejerna funderar just nu på ett litet
  namnbyte! – Hairöverdos
  Ja va säger man,- Tjejer kan….

 37. Amra Z says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. Skulle definitivt sätta upp tavlorna på väggen i badrummet! Snyggt och lagom mycket! Tycker man ofta glömmer bort att badrummet/toaletten är en viktig plats att inreda och göra lika personlig och snygg som resten av hemmet.

 38. Kristian Pehrsson says:

  1. Göteborg
  2. Hairdos
  3. De skulle bli en perfekt julklapp till min kära syster.

 39. Sussi Larsson says:

  Hej,
  Pernilla kommer från Göteborg och serien där tavlorna ingår heter Haridos.
  Jag skulle hänga tavlorna i min dotters nya lägenhet för att hon ska få trevliga väggar att titta på och också höja känslan på hennes hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>