Inred en lugn oas hemma

Ditt hem är din borg och nu mer än någonsin. Med vår stressiga livsstil så är det oerhört viktigt att hitta en lugn vrå hemma där du kan koppla av eller bara ha roligt!

Inred efter stil och smak men fundera först vad som verkligen gör dig glad, vad som får dig att må bra och stressa ned!

Lilla vrån

Även om man bor lite mindre så går det utmärkt att ordna en liten oas i vardagen, t.ex. en liten fin inredd vrå, bara för dig, där du aldrig få bli störd!

Tänk dig en mjuk liggfåtölj i ett hörn i vardagsrummet med sköna kuddar och en gosig filt. Där kan du krypa ned på kvällen en stund och göra det du mår bra av. Vill du koppla av så investera i ett par bra hörlurar och lyssna på musik, en podcast eller en e-bok. Vill du ha lite roligt och lite spänning så varför inte passa på att spela lite bingo i mobilen och ropa lite extra högt när du vinner.

Extrarummet

Om du bor lite större och har ett extra rum tillgängligt så är det perfekt för din lilla oas!

Tänk lugna rogivande färger, belysning som är lite dämpad och inte stör ögonen och möbler som är anpassade mer efter bekvämlighet än stil. Ett biorum kanske med en stor duk och projektor eller ett bibliotek för er som älskar att läsa! Varför inte ett spelrum, antingen med något roligt interaktivt tv spel eller bara ett bord där du kan lägga patiens i lugn och ro.

En bra ljudanläggning med skön avkopplande musik är nästan ett måste. Prova havsljud eller bara instrumental musik och se vad som får dig att stressa ned allra bäst!

Badrummet

Har du badkar så är det den perfekta oasen. Se till att inreda det mysigt och ha bra förvaring så du inte behöver störa dig på flaskor och attiraljer överallt. Köp härliga doftljus and badkulor, släck lampan och njut av tystnaden och värmen i fred. Kom ihåg att ha en mysig matta på badrumsgolvet och en tjock mjuk handduk. Stressa inte när du kliver upp utan förläng upplevelsen och avkopplingen så länge som möjligt!