Välkommen till icacarlsson.se! Denna inredningsblogg är full av härliga tips, råd och inspiration för hemmet. Jag har alltid älskat design och inredning och detta är min plattform för att förmedla mitt intresse. Under årens gång har jag samlat på mig värdefull information som jag tror att fler därute kan ha nytta av. Hemmet är otroligt viktigt för hälsan och välmåendet. Om hemmet är trivsamt är det större chans att själen är i ro. Jag hoppas att denna blogg kan inspirera dig till att skapa ett vackert och trivsamt hem!

Inredningstips

Inredning är väldigt personligt, men det finns några smarta tips som alla kan dra nytta av oavsett smak. De allra flesta tycker att det är svårt att veta var de ska börja någonstans. Ofta räcker det med att läsa en härlig artikel eller se en fin bild för att inredningsintresset ska väckas till liv. Design och inredning ska vara lustfyllt och fritt från pekpinnar. Jag är därför noggrann med att bara ge goda råd som ska väcka inredningslusten. Många oroar sig för priset när det gäller inredning. Det finns självklart många otroligt vackra designmöbler, men i första hand erbjuder denna blogg smarta inredningstips som kan användas oavsett budget. Här hittar du även många populära DIY-tips som hjälper dig att skapa egna dekorationer.

Vanliga inredningsmissar

Smaken är som baken och det finns inga rätt och fel när det kommer till inredning. Däremot är det många som vill ändra inredningen i sina befintliga hem. Många vill förbättra inredningen och skapa mer trivsel, men de vet inte hur. Oftast handlar det inte om att nya saker behöver införskaffas. Snarare är det befintliga möbler som bör placeras om för att skapa luftiga utrymmen. Det finns några vanliga missar som ofta förekommer, bland annat för många möbler, för mycket dekoration, dålig belysning och för lite variation. Genom att identifiera dessa vanliga missar blir det både enklare och billigare att inreda hemmet. Här på bloggen hittar du allt om inredningsmissar och lösningen på respektive problem.

Det perfekta sovrummet

Denna blogg handlar om inredning i allmänhet och de allra flesta tips gäller för hela bostaden. Det finns dock vissa rum och utrymmen som mitt hjärta bultar lite extra för. Sovrummet är ett av mina absoluta favoritrum och du kommer att hitta många inredningstips som är specifika för detta rum. Sömnen är A och O för vårt välmående och det är därför värt att investera tid och pengar i att skapa ett mysigt sovrum. En bra säng och en skön madrass är mycket viktigt, men även belysningen, mattan och en bekväm sittplats. Det är mycket viktigt att skapa en lugn oas i hemmet för att koppla av från den annars så stressiga livsstilen. Denna blogg är full av tips för att skapa ett riktigt mysigt och trivsamt hem!