Om oss

Välkommen till en värld där passion för inredning och design får ta plats – och där ditt hem står i fokus. Vår mission är att inspirera till skapandet av personliga och hållbara hemmiljöer som speglar invånarnas själ och personlighet. Genom att erbjuda praktiska tips, kreativa idéer och ny kunskap strävar vi efter att vara din bästa resurs på vägen mot drömhemmet.

Bakom initiativet står två passionerade själar: Elsa Lindberg och Icac Arlsson. Med en bakgrund inom inredningsdesign och en livslång kärlek till att förvandla rymder, erbjuder Elsa en djupgående kunskap och ett öga för detaljer. Hon tror starkt på att inredning inte bara handlar om att följa trender utan om att skapa funktionella och inspirerande utrymmen som berikar den dagliga tillvaron.

Icac Arlsson, å andra sidan, kombinerar sin passion för hantverk och DIY-projekt med en solid bakgrund inom arkitektur. Jonas är en mästare på att hitta kreativa lösningar på vanliga problem och har som mål att göra design tillgänglig för alla, oavsett budget. Tillsammans bildar Elsa och Jonas ett dynamiskt team som kompletterar varandra och delar en gemensam vision om att försköna världen, ett hem i taget.

Vår webbplats är mer än bara en källa till inspiration; det är ett samhälle för likasinnade designälskare. Vi uppskattar varmt ditt engagemang och ser fram emot att skapa en plats där idéer kan frodas, växa och inspirera andra. Tillsammans kan vi skapa magi.